кадър: БНТРедактор: Не е тайна, че моделът на управление на ГЕРБ

...
кадър: БНТРедактор: Не е тайна, че моделът на управление на ГЕРБ
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП предложи единственото решение за изчистване на „мъртвите души”, но ИТН попречи

кадър: Българска национална телевизия

Редактор: 

Не е загадка, че моделът на ръководство на ГЕРБ служеше за партийни, а от време на време и на персонални ползи. Това е една от дилемите на служебния кабинет, да стартира демонтирането на този модел. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нитнова разяснява отстраняването от поста на шефа на ДАНС, оповестено от служебния министър председател в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия.

Попитана за концепцията хората, които не са плащали налози, да губят правото си да гласоподават, Нинова сподели, че предходният парламент не е съумял да вземе единственото вярно решение за изчистването на изборните спизъци от „ мъртви души ”. Тя напомни, че Българска социалистическа партия са предложили да се одобри дейна регистрация на гласоподавателите и акцентира, че предлагането не е признато, тъй като „ ИТН ” не са го подкрепили.

„ Татяна е войник, тя е нужна на парламентаризма ”, сподели Корнелия Нинова във връзка с Татяна Дончева. Лидерът на Българска социалистическа партия изясни, че договарянията с нея не са съумели, тъй като е поискала да е съпредседател на предизборната коалиция и името на „ Движение 21 ” да е вписано до това на Българска социалистическа партия. Това е сложило въпроса за събиране на нова подписка за регистрация, както и дали останалите обединения би трябвало да участват в названието на предизборното обединяване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР